vineri, 12 decembrie 2014

Publicat la 12/12/2014 11:15:00 a.m. de Redacţie

Val de accidente

Mai mulţi medieşeni au fost implicaţi în accidente de circulaţie produse în ultimele zile.

Autor: Alex PÎNTEA

Sâmbăta trecută, o femeie în vârstă de 26 de ani, din Mediaş, care venea pe drumul Ighişului spre oraş, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului. În urma impactului, atât aceasta, cât şi pasagerul din dreapta ei, în vârstă de 31 de ani, au fost răniţi. „În timp ce conducea autoturismul pe strada Ighişului, spre centrul orașului, o conducătoare auto, localnică, în vârstă de 26 de ani, pe fondul neadaptării vitezei pe drum în curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit de pe carosabil și a lovit un copac de pe marginea drumului”, povestește agentul șef Elena Welter, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Tot din neatenție

Un alt accident cu urmări serioase s-a petrecut luni dimineaţa. O tânără din municipiul Mediaş, în vârstă de 21 de ani, a provocat un accident de circulaţie pe DN 1, care leagă municipiul Sibiu de județul Alba, la intrarea în localitatea Cristian. Șoferița circula pe banda întâi de mers şi nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a fost lovită de un autoturism care circula pe banda a doua. În urma accidentului, tânăra a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență din Sibiu, cu politraumatisme. Alte două persoane, în vârstă de 25 şi respectiv 50 de ani, au suferit mai multe contuzii, însă nu au necesitat internarea în spital. 

Rănite pe trecere

Luni seara, pe Şoseaua Sibiului din municipiul Mediaş, două femei au fost lovite pe o trecere de pietoni situată în dreptul unei societăți comerciale, de către un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Viilor. Cele două femei au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaş pentru investigaţii medicale, însă medicii spun că viaţa lor nu a fost pusă în pericol.
    Trimite prin e-mail