joi, 14 august 2014

Publicat la 8/14/2014 09:30:00 a.m. de Redacţie

Alb-negrii au spart gheaţa în Giuleşti

Fotbaliștii medieșeni au obţinut cel de-al doilea rezultat de egalitate consecutiv în actuala ediţie a Ligii I. Gaz Metan a remizat 1-1 pe terenul Rapidului, cu un gol marcat în minutul 94 al meciului de către Azdren Lllullaku (foto). Partida a însemnat și revenirea pe iarbă a lui Dan Roman. Mâine seară, elevii lui Dulca întâlnesc, la Mediaş, o altă nou-promovată: CS Universitatea Craiova.



Autor: Alex PÎNTEA

Alb-negrii au început bine partida cu Rapid, însă Cosimo Figliomeni şi Alexandru Buziuc nu au reuşit să îl învingă pe Bornescu. De partea cealaltă, giuleştenii au găsit ocazia ușoară spre gol în minutul 42, prin Daniel Pancu. Atacantul rapidist a trimis cu capul în poartă de la doar doi metri distanță. În repriza a doua, Rapid s-a apărat, iar Gazul a tot căutat golul egalizator. Acesta a venit abia în al patrulea minut de prelungiri al jocului. După un corner executat de pe partea stângă, portarul Mircea Bornescu a scăpat mingea din mâini, iar Azdren Llullaku, pe fază, a împins-o în poartă. 

Egal meritat

La finalul partidei disputate în Capitală, tehnicianul alb-negrilor s-a declarat mulţumit de rezultat. Cristi Dulca a apreciat că ar fi fost nedrept ca formaţia sa să piardă după ocaziile pe care le-a avut şi a vorbit, totodată, şi despre Rapid, echipă în tricoul căreia a câştigat cândva campionatul şi Cupa României. „Sunt mulţumit că nu am pierdut în Giuleşti. Era nedrept, mai ales că în prima repriză ne-am creat câteva ocazii foarte mari. Am câştigat un punct şi acum trebuie să remediem problemele pe care le avem. Trebuia să profităm de faptul că Rapidul are o echipă încropită pe ultima sută de metri. Mă bucur că cei de aici au un nou patron. Rapidul este o stare de spirit, are jucători importanţi, sper să-şi revină şi echipa să ajungă din nou în cupele europene“, a comentat Dulca.

A revenit Roman

Partida din Giuleşti a consemnat şi revenirea pe gazon a lui Dan Roman. Atacantul gazist a lipsit aproape opt luni, după ce, în luna decembrie a anului trecut, şi-a rupt un picior într-un meci disputat la Botoşani. Roman a fost introdus în minutele de final ale partidei şi s-a declarat fericit că a putut juca din nou. „Recunosc, mi-a fost teamă înainte să intru pe teren. Mă tot gândeam că poate o să am dureri, că poate o să mă accidentez... Dar, odată făcută schimbarea, am uitat de tot. M-am concentrat doar pe meci şi atât. Ce-i drept, am jucat puţin, iau lucrurile pas cu pas, încă nu sunt pregătit fizic. Sunt fericit şi nu aveţi idee ce mult timp a trecut de când nu am mai spus asta!“, a exclamat gazistul.


A treia oară - cu noroc?

Gaz Metan deschide runda cu numărul patru a Ligii I pe teren propriu, în compania formaţiei CS Universitatea Craiova. Alb-negrii vor întâlni pentru al treilea joc consecutiv o echipă nou-promovată, după ce au jucat la Mediaş cu CSMS Iaşi şi în deplasare cu Rapid Bucureşti. Cu o victorie şi două remize înregistrate până în prezent, gaziştii vor un nou rezultat pozitiv, care să confirme debutul bun de campionat. Biletele pentru meciul Gaz Metan Mediaș - CS U Craiova au fost puse în vânzare la prețul de 10 lei.
    Trimite prin e-mail