joi, 15 mai 2014

Gospodăria Comunală a demarat marea asfaltare

Operatorul local de drumuri a turnat covor asfaltic pe strada Baznei, la intrare în oraş, şi pe strada Buziaş, în zona oficiului poştal nr. 1. Reprezentanţii municipalităţii medieșene spun că sunt în pregătire două artere rutiere foarte importante, Gării şi Brateiului. „Primăria municipiului Mediaş, prin operatorul de drumuri, Gospodăria Comunală, a executat în această perioadă covoare asfaltice pe strada Baznei, la intrarea în oraş, dar şi pe strada Buziaş, la intersecţie cu strada Unirii. De asemenea, în pregătire se află strada Gării de la sensul giratoriu la trecerea la nivel cu calea ferată şi strada Brateiului“, a explicat Andreea Duma, din cadrul Serviciului Relaţii al Primăriei Mediaş. (A. P.)

Un comentariu:

  1. A cata anuntata inceput de mare asfaltare e asta domnilor. Cred ca a treia. Cu o astfel de firma care e cu ambele picioare in faliment vrea acest primar incompetent Neamtu sa asfalteze orasul. Vai de ea asfaltare si ce o iesi la final. Asfalt peste noroi si utilitati cu probleme va fi o reteta finala de care ne vom bucura toti si mai ales soferii din Medias. Si dupa incasarea banilor pe lucrare sigur se va desfiinta aceasta societate profesionista Gospodaria Comunala.

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea pentru conţinutul mesajului vă aparţine. Comentariile care conţin expresii vulgare, injurioase, incită la ură, violenţă sau nerespectarea legii nu vor fi acceptate.