miercuri, 3 iulie 2024

Publicat la 7/03/2024 11:50:00 a.m. de

FlyLili suspendă vânzarea de bilete pentru zborurile din Sibiu

Compania aeriană FlyLili anunță într-un comunicat de presă că din cauza lipsei de forță de muncă se vede nevoită să anuleze toate zborurile de pe aeroportul Brașov până în data de 12 iulie, și să suspende vânzarea de bilete pentru zborurile programate pentru Aeroportul  Sibiu.

Foto: FlyLili

„Dorim să vă aducem la cunoștință câteva aspecte legate de situația actuală a zborurilor noastre și să clarificăm motivele reprogramărilor recente și anulărilor.

Industria aviatică se confruntă cu o criză globală, cea mai importantă fiind lipsa forței de muncă calificate atât pentru companiile aeriene, cât și pentru furnizorii care asigură întreținerea sau alte categorii de servicii care susțin industria aviatică. Din acest motiv, introducerea în AOC a aeronavelor durează mai mult decât am estimat. De la momentul deciziei de a lansa zborurile regulate, întreaga noastră echipă de specialiști a depus eforturi foarte mari pentru a avea aeronavele apte de zbor, dar acest lucru nu a fost posibil. Am încercat să închiriem și alte aeronave care să susțină operarea regulată până la finalizarea introducerii acestora în AOC, dar din păcate nu există disponibilitate în Europa.

Nu așa ne-am dorit să ne dezvoltăm din aceste baze operaționale, iar dificultățile întâmpinate în parcurgerea acestor etape nu fac parte din planul nostru.

Astfel, zborurile programate pentru baza operațională din Brașov sunt anulate până pe 12 iulie 2024. Pasagerii de pe zborurile anulate au fost informați de modificări. Compania FlyLili depune eforturi considerabile pentru a minimiza impactul acestor modificări asupra dumneavoastră, pasagerii noștri.

Dacă în urma anulărilor doriți reprogramarea zborurilor sau rambursarea integrală, puteți completa formularul dedicat de pe site-ul nostru sau puteți suna în call-center, unde colegii noștri vă vor ajuta cu soluționarea cererilor. Vă confirmăm că zborurile publicate la vânzare începând cu 14 iulie vor fi operate conform programului de zbor.

Ca să nu mai întâmpinăm probleme similare ca la Brașov, și în cadrul bazei operaționale din Sibiu, unde ne pregătim să includem o nouă aeronavă în operațiunile noastre, proces ce  necesită parcurgerea acelorași etape am decis să suspendăm temporar vânzarea biletelor pentru zborurile din Sibiu. 

În acest sens, lucrăm intens la revizuirea orarului de zbor al bazei noastre operaționale Sibiu si la a identifica cele mai eficiente soluții. Astfel, în următoarele zile, pasagerii noștri vor fi notificați cu privire la eventuale modificări sau reprogramări ale zborurilor lor.

Ne angajăm să asigurăm o planificare precisă pentru a evita întârzierile, să menținem transparența și să oferim suport complet în această perioadă de tranziție.

Ne dorim să creștem, însă pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul împreună cu pasagerilor noștri. Ne pregătim și să vă oferim o experiență de călătorie cât mai plăcută și sigură. Ne cerem scuze pentru toate inconveniențele create.

    Trimite prin e-mail