miercuri, 10 iulie 2024

Publicat la 7/10/2024 07:17:00 p.m. de

Coliziune frontală între două autoturisme, în Copșa Mică. Mai multe persoane, printre care și un copil, au ajuns în spital

 

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 14, km 42+200m, în localitatea Copșa Mică, unde s-ar fi produs o coliziune între 2 autoturisme.

foto: Mesagerul de Sibiu

 

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca un conducător auto (în vârstă de 57 de ani), în timp ce conducea autoturismul pe acest sector de drum național, având direcția de deplasare spre Mediaș, în condiții ce urmează a fi stabilite, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Hoghilag”, a explicat Comisar șef de poliție Lazăr Luciana, purtător de cuvânt în cadrul IPJ  Sibiu.

La locul accidentului a intervenit de urgență Saj  Sibiu cu două echipaje, unul de tip B și unul cu medic, de la Mediaș. „În urma coliziunii celordouă autoturisme au rezultat cinci victime cu vârstele: 6, 51, 56, 57 și 66.
O fetita de 6 ani,două femei și doi bărbați au suferit multiple traumatisme, excoriații și au fost transportate la CPU Medias în stare stabilă”, a declarat Vasile Scridon, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Sibiu.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.

Traficul este ușor îngreunat în zona producerii accidentului.

    Trimite prin e-mail