duminică, 7 iulie 2024

Publicat la 7/07/2024 10:04:00 a.m. de

A fost turnat covor asfaltic pe strada Blajului

Primăria Municipiului Mediaș continuă lucrările de reabilitare a străzilor din municipiu, prin turnarea covorului asfaltic pe strada Blajului din cartierul Vitrometan, stradă cuprinsă în programul de „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș“, semnat de către municipalitate în anul 2023.


Anterior turnării covorului asfaltic pe această stradă, s-a realizat reabilitarea și extinderea rețelei de canalizare pluvială și s-a reabilitat rețeaua de apă.
În perioada următoare, reabilitarea străzii Blajului se va finaliza prin realizarea marcajelor rutiere corespunzătoare. „Programul de modernizare a străzilor din municipiul Mediaș continuă, astfel încât, în urma intervențiilor  de care a beneficiat strada Blajului la rețelele de apă și canalizare pluvială, s-a trecut și la turnarea covorului asfaltic. Așa cum am promis, programul amplu de reabilitare a străzilor din municipiul nostru va continua și în următoarea perioadă și îmi doresc ca un număr cât mai mare de medieșeni să fie mulțumiți de aceste lucrări. 
Pe etape, toate cele 150 de străzi din oraș care acum se află în programul de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare vor fi reabilitate. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și pentru susținere.“,  a declarat  Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș. 
    Trimite prin e-mail