duminică, 9 iunie 2024

Publicat la 6/09/2024 02:04:00 p.m. de

Patru oameni la spital, inclusiv o fetiță, după ce un șofer a lovit o mașină la semafor, în Mediaș – FOTO

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident produs pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș.

FOTO: ISU  Sibiu
Din primele cercetări a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre centrul municipiului, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Giurgiu, nu ar fi păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit la culoarea roșu a semaforului, pe aceeași bandă de mers, condus de către un sibian în vârstă de 38 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a două pasagere din autoturismul condus de către sibian, o fată în vârstă de 11 ani și o femeie în vârstă de 41 de ani, respectiv a șoferului din județul Giurgiu și a pasagerei din autoturismul său, o femeie în vârstă de 70 de ani, din același județ.
Două victime au avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare: fetița de 11 ani care a suferit un traumatism cranian și femeia în vârstă de 41 de ani care acuză dureri lombare. Ambele au fost transportate la CPU Mediaș conștiente de către echipajul SMURD.
Femeia de 70 de ani a suferit un traumatism de umăr drept și braț, iar bărbatul în vârstă de 74 de a ani un traumatism toracic.
Toate cele patru victime au fost transportate la spital conștiente.
Fără probleme deosebite de trafic.
    Trimite prin e-mail