luni, 24 iunie 2024

Publicat la 6/24/2024 11:07:00 a.m. de

Întâlnire cu cetățenii, pe strada Alba Iulia din Cartierul Vitrometan

Primarul Gheorghe Roman a continuat seria întâlnirilor cu cetățenii, în cartierele orașului. Săptămâna trecută s-a aflat pe strada Alba Iulia din Cartierul Vitrometan. I-a avut alături din nou pe responsabilii de derularea investițiilor din zonă.

 
„Probleme în derularea programului de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare pe cele aproximativ 150 de străzi din oraș sunt convins că vor mai apărea. Acesta este și motivul principal pentru care stabilesc întâlniri cu dumneavoastră medieșenii, întâlniri la care participă și cei care sunt responsabili de derularea investițiilor (reprezentanți ai firmelor, dirigintele de șantier, colegi din primărie)
Aceste întâlniri vor continua și în perioada următoare întrucât consider că dialogul constant va aduce și mulțumirea oamenilor în legătură cu lucrările de amploare pe care Administrația Locală le derulează.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați sesizat problemele apărute și ați participat la întâlnirea pe care am organizat-o în această săptămână pe str. Alba Iulia din Cartierul Vitrometan.
Pentru mine înseamnă foarte mult“, a transmis primarul Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail