sâmbătă, 15 iunie 2024

Publicat la 6/15/2024 05:20:00 p.m. de

Cupa Mediașului, în plină desfășurarea pe Hula Baznei. Trei medieșeni în concurs

Cupa Mediașului la Viteză în Coastă, contând ca etapa a 3-a a Campionatului Național, este în plină desfășurare. Ieri a avut loc prezentarea oficială a concurenților, iar la această oră se desfășoară antrenamentele cronometrate. Cele 2 manșe de concurs sunt programate mâine, de la orele 14 și respectiv 16,30. Competiția este organizată de CSM Mediaș, Primăria Municipiului Mediaș și Federația Română de Automobilism Sportiv.
 

Mediașul este reprezentat de Andreea Roșca, Florin Roșca și Ovidiu Dulăcioiu, toți 3 de la CSM Mediaș. „Acești sportivi dedicați și talentați ne vor reprezenta cu mândrie și suntem încrezători că vor obține rezultate remarcabile. Vă invităm să le oferim tot sprijinul nostru și să-i susținem pe parcursul competiției. Hai să fim alături de Andreea, Florin și Ovidiu în această provocare și să le transmitem toată energia noastră pozitivă! Mult succes, campionilor!“, a transmis CSM Mediaș.


Restricții de trafic

Pentru desfășurarea concursului, pe DN14A, pe sectorul de drum cuprins între strada Nucului și intrarea în comuna Blăjel, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a decis ca circulația rutieră să fie închisă în cele două zile ale competiției începând cu ora 8:00, până la ora 20:00 în data de 15 iunie, respectiv până la ora 19:30 în data de 16 iunie. Restricția se va aplica pentru desfășurarea sesiunilor de antrenament, de recunoaștere și de concurs. Redeschiderea parțială a circulației pe acest tronson va avea loc în data de 15 iunie între orele 12:00 - 12:45 și 16:45 – 17:30, iar în data de 16 iunie, redeschiderea parțială se va face între orele 12:45 – 13:30. Rutele ocolitoare care vor putea fi folosite de participanții la trafic, semnalizate corespunzător, sunt str. Stadionului – Păucea – Blăjel și retur pentru autovehiculele de până la 7,5 tone și rutele către Sighișoara sau Blaj pentru traficul greu. Participanții la trafic pot circula pe tronsonul cuprins între strada Nucului și localitatea Blăjel în intervalele orare amintite anterior, când circulația va fi deschisă temporar.
           De asemenea, pentru buna desfășurare a întregii manifestări, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a decis ca parcarea din fața fostului cinematograf „Central“ să fie închisă în perioada 13 iunie ora 00:00 și 16 iunie, ora 22:00.
Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc duminică, 16 iunie 2024, de la ora 19:30, în Piața Corneliu Coposu.
    Trimite prin e-mail