luni, 3 iunie 2024

Publicat la 6/03/2024 10:12:00 a.m. de

Cu Ionuț Neacșa în poartă, România merge în optimi la EMF EURO 2024!

Cu medieșeanul Ionuț Neacșa în teren, sibianul Mircea Popa căpitan de echipă și atacantul debutant de la Juventus Sibiu Cătălin Tineiu, naționala de minifotbal a României a reușit aseară calificarea în optimile de finală ale  Campionatului European, turneu care se desfășoară în aceste zile la Sarajevo, în Bosnia.


În partida de debut, România a spulberat Turcia, scor 9-0, cu un debut de vis la un turneu final a sibianului de 25 de ani Cătălin Tineiu, care a reușit o dublă. Marcatori: Tineiu (2), Dumitrovici (2), Ungur, Mocanu, Sîplăcan, Nechita și Pop.

Aseară, România a depășit Polonia, scor 5-2, tricolorii remontând de la 1-2, după un penalti scos de Tineiu și transformat în gol de Balogh.

În această seară, de la 21,45, România va disputa meciul pentru locul I în Grupa D, în compania Ungariei, urmând ca în optimi să joace miercuri, 5 iunie.

Echipa pregătită de Virgil Bejenaru și-a propus un obiectiv cu adevărat uriaș. „După cucerirea, în premieră, a titlului mondial, anul trecut în noiembrie, la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite, „tricolorii” noștri vor încerca acum să obțină și titlul european, unul care a venit ultima oară în vitrina noastră în 2015. La ultimele două ediții de EMF EURO, în 2018 și 2022, România a devenit vicecampioană europeană, acum încercând să urce o treaptă mai sus pe podium.”, transmite Federația Română de Minifotbal.


    Trimite prin e-mail