luni, 24 iunie 2024

Publicat la 6/24/2024 08:37:00 a.m. de

Antonia Muntean și Adriana Mărginean, premiate la Festivalul Concurs - Național de muzică și dans „FLOARE DE CASTAN“

Medieșencele Antonia Muntean și Adriana Mărginean au urcat pe primele 2 locuri în weekend, la Costești, în județul Argeș, la secțiunea muzică ușoară, la Festivalul Național „FLOARE DE CASTAN“
(Dan GREAVU)

Noi premii pentru Clubul Copiilor Mediaș. Antonia Muntean a câștigat Premiul I, în weekend, la secțiunea muzică ușoară, la 
Festivalul Concurs - Național de muzică și dans „FLOARE DE CASTAN“, în vreme ce Adriana Mărginean a fost recompensată pentru prestația sa cu premiul II. De asemenea, Adriana a cucerit premiul 2 și la secțiunea muzică folk.  

Performanțe la CSNG! Două premii II, la secțiunile muzică ușoară și muzică folk, pentru Mărginean Adriana din clasa a IX-a Matematică Informatică la Concursul Național de muzică ,,Floare de castan” organizat la Costești , județul Argeș.
Felicitări, Adriana, pentru acest rezultat deosebit obținut la nivel național. Apreciem talentul, munca și perseverența cu care abordezi fiecare competiție.
Felicitări domnului profesor Șimon Claudiu pentru profesionalismul și modul în care contribuie la performanțele obținute la nivelul CSNG.
Mulțumim părinților care apreciază și susțin educația oferită de Colegiul ,,Școala Națională de Gaz”.“, au transmis reprezentanții Colegiului „Școala Națională de Gaz“.
 
Aflat la a 17-a ediție, Festivalul se adresează an de an soliştilor, formaţiilor vocal-instrumentale de muzică uşoară şi folk, formaţiilor şi trupelor de dans din şcoli, licee, cluburi, palate, cămine şi case de cultură din ţară.
    Trimite prin e-mail