joi, 30 mai 2024

Publicat la 5/30/2024 02:36:00 p.m. de

Biertan este destinația câștigătoare la categoria „Sat de Poveste“ în competiția Destinația Anului din România 2024!



În cadrul Galei Destinația Anului 2024 ce a avut loc săptămâna trecută la Ateneul Român, Biertan a fost premiat ca destinația câștigătoare la categoria „Sat de Poveste”.


Orașul Sibiu  a fost câștigătorul marelui premiu al competiției, fiind desemnată ca Destinația Anului 2024 în România. De asemenea, municipiul Sibiu a primit locul întâi la categoria „Orașe care inspiră”, iar proiectul Anii Drumeției, derulat de Consiliul Județean Sibiu, a primit locul III la categoria „Cea mai bună promovare”.



Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în mobilizarea pentru  procesul de vot, atât locuitorilor comunei noastre, care pot fi mândri de acest rezultat, dar și prietenilor Biertanului, vizitatorii care au poposit aici și s-au îndrăgostit de meleagurile noastre magice și de poveste, cu o istorie bogată și oameni frumoși.
După distincția de Comuna Comunelor din România, acest nou premiu ne onorează și ne responsabilizează în egală măsură, fiind o confirmare a tuturor eforturilor pe care le-am depus în ultimii ani pentru promovarea destinației noastre. Cunoaștem aspectele care necesită îmbunătățire, dar sunt convins că printr-o strânsă colaborare între administrația noastră, operatorii economici și comunitatea locală ne vom ridica la nivelul așteptărilor și chiar să le depășim.
Îi felicit pe toți participanții în competiție și mai ales pe toți colegii din județul Sibiu cu care colaborăm îndeaproape, lucru care s-a reflectat și în câștigarea marelui premiu al competiției. A fost o seară în care toți nominalizații au fost câștigători, dar cei mai câștigați sunt turiștii care pot astfel să descopere un nou nivel și o nouă față a turismului românesc.", a transmis Mircea Mihai Dragomir, primarul comunei Biertan.
    Trimite prin e-mail