luni, 1 aprilie 2024

Publicat la 4/01/2024 03:27:00 p.m. de

Primăvară de poveste pe cărări înverzite. Ce aventuri vă propun Anii Drumeției în luna aprilie

 

La început de primăvară, Anii Drumeției vă propun o serie de excursii pe dealurile și în munții din județ, pentru a vă bucura din plin de fiecare clipă petrecută în aer liber, sub cerul albastru, în mijlocul naturii care renaște.

În fiecare colț al munților, primăvara aduce cu sine un buchet de prospețime și culoare, transformând peisajul într-o poveste desprinsă din basme. Râurile își reiau cursul vioi, iar copacii înfloresc într-o explozie de culori și parfumuri îmbietoare.
Pentru iubitorii de natură și aventură, acesta este momentul perfect pentru a porni într-o drumeție prin munți. Pe cărările înverzite, sub cerul senin și luminat de soare, fiecare pas dezvăluie noi priveliști spectaculoase și momente de contemplare profundă.
„Fie că urci vârfuri înalte sau te plimbi pe lângă cascade răcoritoare, bucură-te de fiecare moment al drumeției. Lăsa agitația orașului în urmă și porneşte într-o călătorie către liniștea și frumusețea naturii.
Consultați programul drumețiilor din luna aprilie și planificați-vă din timp ieșirea în aerliber!
Descoperă drumeţiile: https://aniidrumetiei.ro/drumetii/”, transmit reprezentanții programului Anii Drumeției
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.
    Trimite prin e-mail