luni, 1 aprilie 2024

Publicat la 4/01/2024 08:46:00 p.m. de

PNL Mediaș strânge semnături pentru alegerile locale din luna iunie

La sfârșitul săptămânii trecute, liberalii medieșeni au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile locale din data de 9 iunie. În prezența unui număr mare de membrii ai filialei locale a PNL, Gheorghe Roman și-a luat angajamentul de a duce la bun sfârșit proiectele aflate în derulate în municipiul Mediaș, dar și de a atrage în continuare fonduri extrabugetare pentru dezvoltarea și modernizarea orașului. În aceeași zi, acesta a avut și prima întâlnire cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gura Câmpului atât în calitate de primar în exercițiu, cât și în calitate de candidat la alegerile locale.
 
 
Pentru fiecare candidat la funcția de primar și lista de candidați pentru Consiliul Local, partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale și organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale trebuie să prezinte o listă de susținători. Aceasta trebuie să cuprindă minimum 1% din numărul total al alegătorilor înscriși în Registrul electoral și în listele electorale complementare din circumscripția pentru care candidează. PNL Mediaș a dat startul strângerii de semnături la sfârșitul săptămânii trecute. „În prezența unui număr mare de colegi din PNL Mediaș, am dat startul strângerii de semnături pentru alegerile din data de 9 iunie. Tot atunci, am avut și prima întâlnire cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gura Câmpului atât în calitate de primar în exercițiu, cât și în calitate de candidat la alegerile din 9 iunie 2024. Am transmis și pe această cale angajamentul meu de a duce la bun sfârșit numeroasele proiecte care acum sunt în derulare în oraș, dar și de a atrage fonduri extrabugetare pentru a derula lucrări extrem de importante pentru dezvoltarea și modernizarea orașului”, spune Primarul Gheorghe Roman.
 
Continuă întâlnirile
 
Întâlnirile cu medieșenii în diferite zone ale municipiului vor continua și în perioada următoare. Persoanele care doresc să semneze listele cu susținători pot merge la sediul PNL Mediaș din Piața Regele Ferdinand I numărul 1, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 -17:00, pot participa la întâlnire organizate în oraș, sau pot semna pe listele membrilor PNL. „
Vă mulțumesc tuturor celor îmi sunteți alături, mă încurajați să merg mai departe și continuați să-mi transmiteți mesaje de susținere. Pe acei dintre dumneavoastră care doriți să semnați pe listele cu susținători vă îndemn să mergeți la sediul PNL Mediaș din Piața Regele Ferdinand I numărul 1, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 -17:00, să participați la întâlnirile pe care le organizez în oraș sau  să semnați pe listele colegilor mei de partid”, a mai explicat Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail