vineri, 26 aprilie 2024

Publicat la 4/26/2024 02:19:00 p.m. de

Lucrări de refacere a zonelor verzi în municipiul Mediaș

Direcția de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș a început recent campania de plantări de primăvară, în cartierul Gura Câmpului, unde au fost plantați 4.000 de puieți de gard viu. De asemenea, atât în acest cartier cât și în zona Stadionului din municipiul Mediaș, au fost plantați recent 120 de tei, acțiune la care a luat parte și Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.


În zona centrală a municipiului, respectiv în Piața Regele Ferdinand I și în Piața George Enescu au fost plantate în această perioadă flori anuale din specia begonia.
După sărbătorile pascale, vor continua lucrările specifice acestei perioade a anului, respectiv plantarea de flori anuale, cosit iarbă, toaletare gard viu și altele, în diferite zone ale municipiului. 
Programul de modernizare a străzilor din oraș presupune, pe lângă înlocuirea rețelelor de apă și de canalizare și refacerea infrastructurii rutiere, a trotuarelor și a locurilor de parcare, acolo unde este posibil. În același timp, venim și cu un program de refacere a zonelor verzi, prin plantarea de puieți și de gard viu. Acest program continuăm să îl derulăm în toate zonele în care avem programul de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, mai exact pe aproximativ 150 de străzi din orașul nostru“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail