joi, 4 aprilie 2024

Publicat la 4/04/2024 08:41:00 a.m. de

Lucrări de refacere a sistemului rutier în cartierul Gloria


Începând de marți, 2 aprilie 2024, au început lucrările de turnare a stratului de uzură, pe strada Petroliștilor din cartierul Gloria și vor continua și pe strada Metanului unde la momentul actual se execută lucrări de amenajare a trotuarelor.
Anterior acestor lucrări, operatorul regional SC Apa Târnavei Mari a efectuat lucrări de reabilitare a sistemelor de apă și canalizare menajeră prin programul POIM.
După finalizarea lucrărilor de turnare a stratului de uzură, urmează etapa aplicării marcajelor rutiere adecvate și montarea indicatoarelor de circulație.

Dacă în toamna anului trecut vorbeam cu medieșenii care locuiesc în această zonă că urmează să modernizăm rețelele de apă și canalizare, astăzi, am trecut la următoarea etapă și anume aceea de a reface trotuarele și de a turna covor asfaltic. După strada Petroliștilor urmează strada  Metanului, sunt lucrări importante pentru cartierul Gloria și cu siguranță vor fi duse la bun sfârșit. Trecem printr-o perioadă în care, din păcate, sunt unele persoane care spun că în cazul în care vor ajunge să decidă la nivelul administrației publice locale, vor sista ori vor bloca practic investițiile care se derulează la momentul actual în oraș. Sunt afirmații extrem de periculoase, care nu-și au rostul. Astfel de lucrări trebuie duse la bun sfârșit. Să nu uităm faptul că am reușit să inițiem acest program pentru că ani la rândul am făcut toate demersurile pentru a obține finanțare pentru astfel de lucrări, care am reușit să le facem după 50 de ani.”, a declarat 
Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail