luni, 15 aprilie 2024

Publicat la 4/15/2024 04:19:00 p.m. de

Flavius-Ioan Pănăzan, cel mai bun din județ la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației - clasa a XII-a

Flavius-Ioan Pănăzan, de la Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș, a obținut Locul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației. Va reprezenta județul la faza națională, la fel ca la Olimpiada TEHNOLOGII-SERVICII, unde a obținut tot Premiul IPrestigioasa instituție de învățământ preuniversitar din Mediaș a mai avut încă 3 elevi pe podiumurile de premiere. Farkas Ludovic-Bella, tot din clasa a XII-a, a obținut premiul II, la fel și Raul-Cosmin Maxim, la clasa a X-a Matematică-Informatică, în vreme ce colegul său Damian-Casian Bleza a obținut Premiul III.

 
„Olimpiada Națională de Tehnologia Informației (TIC)- etapa județeană a fost o nouă ocazie a elevilor CSNG de a se evidenția prin rezultate deosebite.
  • Felicitări Pănazan Flavius-Ioan din clasa a XII – a Tehnician în turism pentru obținerea premiului I.
  • Premul II la clasa a XII-a a fost obținut de Farkas Ludovic-Bella de la specializarea Tehnician în turism.
  • La clasa a X-a premiul II a fost acordat lui Maxim Raul-Cosmin din clasa de Matematică Informatică.
  • Premiul III Bleza Damian-Casian din clasa a X – a Matematică Informatică.
  • La clasa a IX -a a obținut menține Prejban Iosua din clasa de Matematică Informatică.
  • Rezultate foarte bune au obținut și elevii Stănilă Mihai-Onoriu din clasa a X – a Matematică Informatică, Corui Luca - Tudor din clasa a X – a Matematică Informatică și Ciorogar Andrei - Cristian din clasa a X – a Tehnician în automatizări.
Elevii participanți a fost pregătiți de doamna profesor Sârbu Margareta.
Felicitări elevilor pentru rezultatele obținute, doamnei profesor pentru implicare și profesionalism iar părinților le mulțumim pentru susținere.“, a transmis Colegiul Școala Națională de Gaz Mediaș.
    Trimite prin e-mail