luni, 29 aprilie 2024

Publicat la 4/29/2024 02:06:00 p.m. de

A cucerit titlul național la dublu masculin U13! Bărdaș a luat bronzul

Tânărul sportiv de la CSM Mediaș, Kevin Stoica, a cucerit o medalie de aur și titlul național în proba de dublu masculin, în weekend, la Odorheiul Secuiesc, la Campionatele Naționale de tenis de masă U13. A făcut pereche cu Albert Czigler (ACS Armand Supuru de Jos), reușind să se impună în cea mai importantă competiție internă.


În cadrul aceleiași competiții, Mark Bărdaș, din Dumbrăveni, a cucerit medalia de bronz cu echipa CSS Odorheiul Secuiesc (David Toro, Mark Bardas, Almos Gergely, Levente Sarkani, Daniel Krisztian).

 

În competiția de simplu masculin, Kevin Stoica a urcat până în optimi, după victorii (3-1 cu Teodoru Pavel și 3-0 cu Larian Măgura), fiind eliminat apoi de David Toro (0-3), cel care avea să urce până în finală.
Mark Bărdaș a fost eliminat la simplu în 16-imi, 2-3 cu Matei Niță.

Tot la Campionatele Naționale de tenis de masă U13, echipa Spartanilor din Dumbrăveni a reușit 2 victorii în grupa de calificare (3-1 CSM Rm. Sărat și 3-1 cu Dumbrăvița), urcând de pe locul 4 pe locul 2 și reușind astfel calificarea pe tabloul de 16, din 37 de echipe participante. A cedat în primul tur la Voința Câmpulung, scor 0-3, încheind astfel pe locurile 9-16, „o clasare care ne bucură și ne da încredere pe viitor“, potrivit Spartanilor din Dumbrăveni.


Echipa Spartanii Dumbrăveni a fost formată din Birtalan Casian, Avram Alex, Curutiu Corin (toți 10 ani), Morar Bogdan (9 ani). Antrenor Ioan Corburean.
    Trimite prin e-mail