sâmbătă, 2 martie 2024

Publicat la 3/02/2024 08:16:00 a.m. de

Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever: „Am accesat fonduri europene de 800 de mii de euro și fonduri naționale de 2,5 milioane de lei”

Aflat la conferința de presă de la PNL Sibiu, alături de Raluca Turcan, Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever, a declarat că în 4 ani de zile „am accesat fonduri europene de 800 de mii de euro și fonduri naționale de 2,5 milioane de lei prin proiectul Anghel Saligny, cu care am reușit să reabilităm străzi din Axente și Agârbiciu și am realizat, de asemenea și o pistă de biciclete care leagă cele două localități.“


„Anul acesta finalizăm investitia intr-un centru medical, iar in ceea ce priveste sistemul de invatamant, intreaga structura școlară a fost reabilitata, iar gradinitele vor fi date in folosinta inca de anul acesta.
Totodată, in 2024 vor începe lucrările de aducțiune apei în Axente Sever si Agarbiciu, și rețeaua de canalizare din Axente. În plus, se vor demara lucrările unei baze sportive la Axente.
Este important să apreciem cât de mult s-a îmbunătățit viața locuitorilor din aceste doua localități in ultimii ani, cât de important este să avem la dispoziție fonduri europene pe care să știm cum să le atragem, și cât de valoroase sunt pentru viața comunității proiectele guvernamentale și sprijinul în accesarea acestora.
Oricine periclitează fie la stabilitatea guvernării, fie la existența fondurilor europene consider, ca primar, că trebuie să fie sanctionați de către oameni.“, a declarat primarul 
    Trimite prin e-mail