marți, 12 martie 2024

Publicat la 3/12/2024 01:43:00 p.m. de

Întâlnire cu cetățenii din cartierul Vitrometan

Seria întâlnirilor dintre reprezentanții administrației locale și cetățeni a continuat în cartierul Vitromentan. Prezent la întâlnirea de pe strada Iacob Piso, primarul Gheorghe Roman a trecut în revistă investițiile pe care municipalitatea le desfășoară aici.

 
Întâlnirea pe care am avut-o cu medieșenii care locuiesc pe str. Iacob Pisso din cartierul Vitrometan îmi confirmă faptul că lucrările care se derulează acum în cartier sunt extrem de utile și așteptate de foarte mulți ani.
Chiar dacă aceste lucrări produc mult disconfort ele au scopul
- de a capta apele pluviale care atunci când plouă inundă pivnițele unui număr mare de blocuri;
- de a moderniza rețelele de apă și de canalizare menajeră a căror vechime este egală cu cea a cartierului.
Așa cum am mai spus, cartierul Vitrometan a intrat încă din toamna anului trecut într-un amplu program de modernizare care se întinde pe o perioadă de aproximativ 3 ani.
La finalul acestui program, medieșenii care locuiesc în cartierul Vitrometan vor beneficia pe lângă rețele de apă și de canalizare reabilitate de drumuri asfaltate, de un bazin de înot, de creșă și, nu în ultimul rând, de parcuri și locuri de joacă modernizate.
Le mulțumesc tuturor celor prezenți la întâlnire pentru modul în care m-au primit și pentru dialogul constructiv pe care l-am avut.“, a transmis primarul Gheorghe Roman pe pagina sa de socializare.
    Trimite prin e-mail