luni, 12 februarie 2024

Publicat la 2/12/2024 03:36:00 p.m. de

Sparta Dumbrăveni se menține în B. Trei victorii în retur!

Înființată abia anul trecut, echipa de tenis de masă Spartanii Dumbrăveni și-a câștigat dreptul, în weekend, de a participa în Divizia B și-n sezonul viitor. În returul desfășurat la Bistrița, în perioada 9-11 februarie, echipa din Dumbrăveni a reușit 3 victorii în 7 partide, cu care a încheiat pe locul 6. Lotul echipei este format din Ioan Corburean - antrenor/jucător, Valentin Toader, Patrick Bărdaș și Cristian Vioreanu - jucători.


În acest sezon, Sparta a jucat cu echipele Rapid București, Spartac București, ACS TT Energy Brașov, ACS Dumbrăvița, ACS Armand Sup. De Jos, ACS Baraolt și FC Argeș Pitești.
Dumbrăveniul va avea echipa în sportul de performanță și sezonul viitor! Spartanii, după meciurile din Returul Diviziei B-tenis de masă, au reușit la prima participare a unei echipe din Dumbrăveni în DIVIZIA B - clasarea pe locul 6 (3 victorii si 4 infrangeri in retur), rezultate care ne asigura prezenta și la anul în sportul de performanță la nivel național.“, au transmis reprezentanții „Spartanilor“ din Dumbrăveni. 
Totodată, au anunțat o nouă performanță a lui Casian Birtalan, care a încheiat din nou pe podium, locul 3 la categoria Avansați. „Casi spartanul, la 10 ani, abia impliniti in 27 ianuarie, la al 2-lea turneu categoria Avansati, locul III din 70 de participanti, majoritatea adulți! Bravo, măi copile, esti extraordinar“, au transmis cei de la Sparta Dumbrăveni.

    Trimite prin e-mail