vineri, 26 ianuarie 2024

Publicat la 1/26/2024 05:52:00 p.m. de

Întâlnire a echipelor de robotică ale liceului teoretic „Roth – Oberth“ la sediul Primăriei Municipiului Mediaș

Echipele medieșene de robotică The Resistance și Code Warriors, reprezentând Liceul Teoretic „Roth - Oberth“, au participat joi, 25 ianuarie 2024, la o întâlnire desfășurată la sediul municipalității, la invitația primarului Gheorghe Roman. Elevii au fost însoțiți de către coordonatorii celor două echipe și au prezentat roboții pe care i-au construit, cu care au participat la recentele concursuri desfășurate în localitatea Beclean. 


Cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș, cele două echipe de robotică ale Liceului „Roth – Oberth“, alături de echipele reprezentând Colegiul Școala Națională de Gaz (SNG) și Liceul „Axente Sever“ vor lua parte în perioada 9 - 11 februarie 2024 la Competiția Regională First Tech Challenge, la Cluj Napoca, alături de echipe din întreaga țară. Etapa națională a competiției se va desfășura în perioada 22 – 24 martie 2024.

„În acest moment, în municipiul Mediaș sunt patru echipe de robotică, două echipe la liceul Roth – Oberth, o echipă la Colegiul SNG și o echipă la Liceul Axente Sever. Toate aceste echipe vor avea susținerea administrației publice locale pentru a participa la toate concursurile pe care le au pe parcursul anului 2024. Eu nu pot decât să îi felicit pe acești tineri, pentru bucuriile pe care ni le aduc și să îi asigur de faptul că în mine vor avea un partener constant“
, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail