marți, 23 ianuarie 2024

Publicat la 1/23/2024 05:56:00 p.m. de

Înfrângere la limită, în primul amical al anului. Internaționalul Alexandru Luca (19 ani) a jucat titular

ACS Mediaș a cedat la limită azi, 0-1 (0-1) în fața echipei Corvinul Hunedoara, într-un meci amical desfășurat azi la Simeria. Medieșenii au arătat un fotbal bun, în forță, în condițiile în care au întâlnit echipa de pe locul secund în liga secundă. La echipa medieșeană a intrat titular și tânărul internațional de tineret Alexandru Luca, mijlocaș de 19 ani, venit de la CSC 1599 Șelimbăr.
 

„Înfrângere în primul nostru amical al iernii! Pe o vreme friguroasă, și cu mai multe ocazii de partea noastră în a doua repriză, pierdem la limită în fața celor de la Corvinul! Unicul gol marcat a fost în minutul 38!“, a transmis ACS Mediaș.

Pe un teren înghețat și un frig pătrunzător, cele două echipe au avut un ritm bun, oferind faze importante de poartă de-a lungul partidei. Medieșenii au avut primii șansa golului, în minutul 18, când Rotar a reluat spectaculos la vinclu, portarul Lefter având un reflex salvator. În replică, Lupu (28) a trimis plasat cu capul, dar Ciupercean a reușit să scoată, ajutat și de bară. Zece minute mai târziu, la un atac al hunedorenilor, Bradu (38) a deschis scorul, cu o lovitură de cap din careul mic. 

În repriza secundă, Mihai Ianc a operat numeroase modificări, pentru a da minute cât mai multor jucători. Nou-intratul Szilard (atacant în vârstă de 25 ani, născut la Odorheiu Secuiesc) a deschis seria ocaziilor cu un șut în plasa laterală, hunedorenii replicând prin Hergheligiu (67 și 75) și Mitran (67). Medieșenii au trecut pe lângă galare prin Bîrsan și nou venitul Petra. Tabela a rămas însă încremenită la scorul din prima repriză.

ACS Mediaș a început cu Sebastian Ciuperceanu, Cristian Maxim, Vlad Antonio, Paolo Stan, Beni Hanzu, Emanuel Baba, Alexandru Luca, Cătălin Tineiu, Lucian Noian, Bogdan Rotar și Adrian Cîrstean. După pauză au intrat toți jucătorii de pe foaie.

Următorul joc de verificare al ACS Mediaș va fi sâmbătă, 27 ianuarie, pe teren propriu, cu AFC Odorheiu Secuiesc


    Trimite prin e-mail