luni, 22 ianuarie 2024

Publicat la 1/22/2024 06:18:00 p.m. de

FOTO Coliziune frontală pe DN 14B, lângă Copșa Mică. Doi copii și patru adulți au ajuns în spital

 

Încă un accident s-a perecut în această după-amiază pe DN 14B în afara localității Copșa Mică, spre Blaj. Șase persoane, între care și doi copii în vârstă de 4 luni, respectiv 10 ani au ajuns în spital.

Foto: ISU Sibiu

„Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14B, în afara localității Copșa Mică spre Blaj. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse din direcții opuse”, a declarat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două ambulanțe SAJ și o autospecială de stingere.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru doi minori și patru adulți. Un minor de 10 ani a suferit un traumatism cranian și facial, acesta este transportat la CPU Luther. Un alt minor în vârstă de 4 luni a fost transportat la CPU Luther pentru evaluări suplimentare. Mama, o femeie în vârstă de 38 de ani a însoțit cei doi minori, ea neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Alte trei persoane implicare în accident au fost evaluate și preluate de ambulanțele SAJ. „Echipajele SAJ și ISU au asistat medical sase persoane, 4 adulti și 2 copii. SAJ Sibiu a transportat la CPU Medias o femeie de 20 de ani cu traumatism de coloană, un barbat de 18 ani cu traumatism de genunchi și un bărbat de 64 de ani cu traumatism toracic”, a pus Vasile Scridon, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Sibiu
Celelalte victime au fost transportate la spital de către echipajul ISU.

În zonătraficul se desfășoară îngreunat

    Trimite prin e-mail