marți, 2 ianuarie 2024

Publicat la 1/02/2024 08:00:00 p.m. de

Coliziune între două autoturisme pe DN 14A. O femeie și un copil au ajuns în spital.

 

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident produs pe DN 14A, la ieșirea din localitatea Blăjel spre Târnăveni.  Două autotturisme au intrat în coliziune iar o femeie și un copil de 6 ani au ajuns în spital.

Foto: Arhivă

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Târnăveni, la intersecția cu DJ 142B, o femeie în vârstă de 49 de ani, din jud. Alba, a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în depășirea sa, condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Mureș”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au ajuns de urgență un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere . „Două persoane au avut nevoie de asistență medicală, o femeie de 35 de ani și o minoră de 6 ani.
Echipajul SMURD a preluat femeia de 35 de ani care a suferit un traumatism toracic, iar un echipaj SAJ a preluat minora. Ambele persoane au fost transportate la spitalul din Mediaș”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Cele două pasagere din autoturismul condus de către bărbat, o femeie în vârstă de 35 de ani și o minoră în vârstă de 6 ani, din jud. Mureș, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital conștiente.

În zonă se circulă îngreunat.

    Trimite prin e-mail