miercuri, 6 decembrie 2023

Publicat la 12/06/2023 06:39:00 p.m. de

Patinoar în Piața Corneliu Coposu. Se deschide sâmbătă

Iubitorii patinajului din municipiul Mediaş şi zonă au şi anul acesta un motiv de bucurie. Un patinoar artificial va funcţiona şi în această iarnă la Mediaș, de această dată în Piața Corneliu Coposu. Aceasta va putea fi utilizat în ture de o oră și jumătate, cu pauze de jumătate de oră, necesare întreținerii.
 
 
În municipiul Mediaș va funcționa anul acesta un patinoar artificial. Acesta va fi amenajat în Piața Corneliu Coposu. Patinoarul va fi deschis aproximativ o lună de zile, în perioada 9 decembrie 2023 - 7 ianuarie 2024. În această perioadă se vor putea organiza inclusiv evenimente de dans și muzică pe suprafața patinoarului, în baza unui protocol încheiat cu Direcția pentru Cultură din cadrul Primăriei Mediaș.
 
Calendar modificat
 
În  ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș din luna noiembrie, a fost aprobat un Proiect de hotărâre privind completarea Calendarului cultural-sportiv aferent anului 2023, aprobat prin HCL numărul 73/2023 și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a patinoarului artificial mobil amplasat în Municipiul Mediaș, Piața Corneliu Coposu. Practic, s-a considerat oportună completarea Calendarului cultural - sportiv cu susținerea organizării unui Târg de Crăciun cu patinoar și parc de distractii.
 
Program și bilete
 
Patinoarul va fi utilizat în ture de o oră și jumătate, cu pauze de jumătate de oră, pauze necesare întreținerii patinoarului. Acesta va funcționa de luni până vineri și duminica între orele 12:-00-21:00, iar vinerea și sâmbăta este inclusă o tură suplimentară între orele 20:00-21:30.  În zilele de 24, 25, 26 și 31 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024, patinoarul va fi închis. Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii pentru o tură de o oră și jumătate. Abonamentele costă 80 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii, în abonament fiind incluse 10 intrări. În baza protocoalelor de colaborare semnate cu toate unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Mediaș pentru anul școlar 2023 - 2024, elevii care vin în grupuri organizate până la ora 13:00 însoțiți de unul sau mai multe cadre didactice, nu plătesc taxa de închiriere a patinelor și beneficiază de acces gratuit pe patinoar.
    Trimite prin e-mail