vineri, 1 decembrie 2023

Publicat la 12/01/2023 07:53:00 a.m. de

Mesajul senatorului Nicolae Neagu cu ocazia Zilei Naționale a României!


Ziua Națională a României este despre fiecare dintre noi românii, indiferent unde ne-am afla. Este o zi în care reflectăm mai mult la naționalitatea noastră, la identitatea poporului român și suntem mândri că România este și va rămâne ACASĂ pentru fiecare dintre noi.
România este astăzi o țară europeană, respectată, cu parteneriate stabile pe care le-a consolidat de-a lungul anilor cu cele mai importante state din întreaga lume.
Marea Unire de la 1 decembrie 1918 va rămâne un reper istoric întipărit în conștiința națională și avem datoria de a omagia amintirea celor care au realizat înfăptuirea ei și, totodată, de a le povesti nepoților noștri file importante din istoria poporului român pentru ca ei să cunoască însemnătatea acestor evenimente.

Dragi români, de Ziua Națională a României, să păstrăm un moment de reculegere și recunoștiință pentru toți cei care, prin implicarea și sacrifiul lor, și-au adus contribuția personală la construirea României ca stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.

 
La mulți ani, dragi români, în pace și prosperitate!
La mulți ani, România!

 
Senator PNL Sibiu
Neagu Nicolae

    Trimite prin e-mail