vineri, 24 noiembrie 2023

Publicat la 11/24/2023 09:13:00 p.m. de

Ziua Națională a României sărbătorită la Mediaș

Cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie, Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un program bogat dedicat acestei sărbători, care va cuprinde momente artistice, lansări de carte și dezbateri având ca temă Marea Unire, dar și mult așteptatul ceremonial de defilare.      

        
„Întregul program dedicat acestei zile va debuta la sediul municipalității cu o masă rotundă, având invitați istorici și oameni de cultură, urmată de lansări de carte.
Programul artistic va debuta la ora 12:00, medieșenii fiind invitați apoi la ora 14:15, în Piața Corneliu Coposu la momente aniversare ocazionate de Ziua Națională a României. În încheierea manifestărilor prilejuite de această importantă sărbătoare, va avea loc defilarea cu trupe și tehnică militară a detașamentelor Unității Militare 01810 Mediaș, ale Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu, ale Inspectoratului Județean de Jandarmerie Sibiu, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și ale Poliției Locale Mediaș, urmată de survolul elicopterelor aparținând Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii.
Invităm toți medieșenii să ia parte la manifestările pregătite cu ocazia Zilei Naționale, pentru a sărbători împreună acest moment important al națiunii române.“, transmite Primăria municipiului Mediaș.

    Trimite prin e-mail