joi, 16 noiembrie 2023

Publicat la 11/16/2023 05:51:00 p.m. de

Discuții la sediul Primăriei Mediaș pe tema noului sistem de semaforizare din oraș (CP)

„Miercuri, 15 noiembrie 2023, a avut loc la sediul Primăriei Mediaș, la inițiativa primarului municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, o întâlnire publică în cadrul căreia au fost discutate aspecte privind noul sistem de semaforizare din oraș, implementat în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene.

La ședință au luat parte reprezentanți ai Poliției Rutiere, Comisiei Locale de Circulație, experți ai municipalității, dar și executantul și membrii echipei de implementare a întregului proiect.

În urma prezentării generale a sistemului integrat de management al traficului, au fost purtate discuții punctuale, referitoare la diferite situații întâlnite în momentul de față, iar cei prezenți au formulat diverse propuneri, care urmează să fie analizate și implementate, în măsura în care sunt considerate oportune.
Noul sistem este automat și gestionează informații în timp real referitoare la trafic, informații primite de la toate echipamentele de profil montate pe raza municipiului nostru.
Sistemul de trafic a fost realizat în cadrul proiectului câștigat de către Primăria Municipiului Mediaș - „Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric“, finanțat prin POR 2014 – 2020.“
    Trimite prin e-mail