vineri, 3 noiembrie 2023

Publicat la 11/03/2023 11:30:00 a.m. de

Avem ocazia revanșei! ACS Mediaș întâlnește Metalurgistul Cugir, mâine, pe Stadionul Gaz Metan 2

ACS Mediaș întâlnește Metalurgistul Cugir, mâine, de la ora 14, pe Stadionul Gaz Metan 2 (8 Mai), într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a Ligii a 3-a. Locul secund în seria a 9-a, la un punct distanță de liderul Gloria Bistrița, elevii lui Mihai Ianc au parte de o nouă confruntare dificilă, în condițiile în care adversarul le-a administrat singura înfrângere din tur. A fost 2-1 pentru Metalurgistul, la Cugir, joc după care au urmat 6 victorii pentru medieșeni, serie în urma căreia au ajuns în fruntea clasamentului.

„Mânjii“ lui Ianc au ocazia să răzbune eșecul din tur și să rămână sus în clasament, poate chiar să revină la conducere, Gloria Bistrița având și ea parte de un meci greu, cu CS Universitatea Alba Iulia. Se așteaptă la sprijinul suporterilor, chiar dacă mâine, la ora jocului, se anunță stropi de ploaie.

Echipa medieșeană vine după eșecul la limită, 0-1 la CSM Unirea Alba Iulia, în vreme ce Metalurgistul Cugir are parte de a 2-a deplasare consecutivă, săptămâna trecută învingând spectaculos, cu 4-3, pe Avântul Reghin.

Prețul biletelor e 10 lei, acestea putând fi achiziționate azi de la sediul clubului din centru, de lângă Casa Căsătoriilor (Piața Regele Ferdinand), până la ora 14, dar și mâine în intervalul 10:00-12:00. Tot mâine, se găsesc bilete și la casele de bilete de la stadion, între orele 12:00-14:00.

Minorii au acces gratuit.

PROGRAM și CLASAMENT

    Trimite prin e-mail