joi, 9 noiembrie 2023

Publicat la 11/09/2023 05:07:00 p.m. de

Agendă culturală plină, în această lună, la Sala Traube

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, organizează în luna noiembrie o serie de evenimente la Sala Traube. Astfel, medieșenii sunt invitați la spectacole de teatru pentru copii și adulți, dar și proiecții de filme și spectacole de magie pentru cei mici. Acestea vor avea loc în principal în fiecare sfârșit de săptămână. Biletele se găsesc la Centrul de Informare Turistică de pe strada Nicolae Iorga.
 

Sâmbătă, 11 noiembrie, actorii trupei medieșene „ProActoria” vor prezenta publicului interesat două piese, adresate atât copiilor, cât și adulților. Astfel, dimineața de la ora 11:00, cei mai mici spectatori sunt invitați să urmărească piesa „Harap Alb”, iar seara de la ora 18:00 va fi pus în scenă spectacolul „Crimă în stand-by”, adresat publicului adult. O zi mai târziu, duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 17:00, micuții sunt așteptați pe scena Sălii Traube la un spectacol interactiv de iluzionism al binecunoscutului magician Matrix, eveniment intitulat „Copilul tău este un geniu”.
 
Seri de film
 
Sala de spectacole Traube va găzdui în luna noiembrie și două proiecții cinematografice românești, recent lansate. Astfel, în data de 14 noiembrie, de la ora 18:00, medieșenii vor putea viziona „Mai departe – Povestea lui George Baltă”, un film de Tedy Necula, povestea emoționantă și impresionantă a unui personaj care se joacă pe sine. De asemenea, în data de 24 noiembrie, ora 18:00, pe scena Sălii Traube, spectatorii vor putea viziona pelicula „Libertate”, un film de Tudor Giurgiu.
 
Premiere la Mediaș
 
Seria manifestărilor acestei luni va continua cu piesa de teatru „Stewardesa atomică”, care va avea loc în data de 18 noiembrie, de la ora 18:00. Este vorba despre o premieră a Teatrului Particular Brașov, un spectacol de Ivona Boitan, un one-woman show cu Dorina Roman. Ziua de 19 noiembrie va fi dedicată din nou copiilor. Aceștia vor putea urmări pe scena Sălii Traube, de la ora 12:00 spectacolul oferit de Magic Show Production intitulat „Prințul needucat și năstrușnicii”, în compania unor binecunoscute mascote precum Mickey și Minnie Mouse, Donald, Daisy, Duffy, Shrek, Pikachu și mulți alții. Evenimentele lunii noiembrie se vor încheia la Sala Traube în data de 26 noiembrie, ora 18:00, în compania actorilor Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu, care vor prezenta publicului spectator comedia „Sarmale cu dragoste”, textul și regia aparținând Ivonei Boitan.
 
Informații despre bilete
 
Biletele pentru toate spectacolele care vor avea loc în luna noiembrie pe scena Sălii Traube, pot fi achiziționate de la sediul Centrului de Informare Turistică, situat pe strada Nicolae Iorga numărul 2. Programul este de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00. De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate și de la Sala Traube, înaintea începerii reprezentaț
iilor.
    Trimite prin e-mail