miercuri, 11 octombrie 2023

Publicat la 10/11/2023 11:43:00 a.m. de

Treptat și sigur dezvoltăm comuna Porumbacu de Jos! (CP)

 Primarul Georgeta – Maria Poșa a semnat, zilele acestea, contractul de finanțare al proiectului care va îmbunătății semnificativ calitatea vieții locuitorilor din satul Colun. Obiectul proiectului constă în alocarea din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a unei finanțării în proporții de 96 %, însemnând un aport de 4.885.729,91 lei din valoarea totală a investiției de 5.096.843,65 lei, pentru realizarea obiectivului de investiții “Alimentare cu apă în satul Colun, comuna Porumbacu de Jos” aprobat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Diferența de 211,113,74 lei, însemnând 4 % este suportată din bugetul local al comunei.

FOTO: PNL Sibiu

Administrația Liberală a comunei Porumbacu de Jos, a depus până în prezent un număr de 12 proiecte pentru dezvoltarea comunei, prin diferite surse de finanțare, atât guvernamentale cât și prin finanțarea prin fonduri europene nerambursabile.

„Pentru proiectul de alimentare cu apă în satul Colun am semnat, astăzi (09.10.2023), contractul de finanțare la Ministerul Dezvoltării. Acesta reprezintă doar unul din pașii efectuați de către echipa din administrația locală a Porumbacului spre dezvoltare și intrarea în normalitate a tuturor satelor aparținătoare UAT-ului. Ne dorim cu toții un serviciu de alimentare calitativ și funcțional în fiecare localitate. Vom face tot ceea ce ține de noi ca și echipă, ca proiectele depuse pentru bunăstarea comunității noastre să ajungă la un bun sfârșit”, a precizat primarul Georgeta Maria Poșa.

    Trimite prin e-mail