marți, 17 octombrie 2023

Publicat la 10/17/2023 02:56:00 p.m. de

Pericole pe drumurile din Mediaș! Doi șoferi beți la volan, prinși de polițiști

În două incidente separate, polițiștii din Mediaș au prins doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului.


Primul incident a avut loc pe data de 16 octombrie, în jurul orei 11:30, pe Șoseaua Sibiului din Mediaș. Un bărbat de 49 de ani a fost oprit pentru control și testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Al doilea incident a avut loc pe aceeași zi, în jurul orei 01:00, tot pe Șoseaua Sibiului din Mediaș. Un alt bărbat, de 64 de ani, a fost oprit pentru control și testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri, șoferii au fost însoțiți la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În ambele cazuri, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Polițiștii rutieri au deschis dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Șoferii care consumă alcool sau substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan, dar și cei care conduc fără a deține acest drept vor fi condamnați la închisoare cu executare dacă sunt găsiți vinovați de producerea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.
    Trimite prin e-mail