luni, 18 septembrie 2023

Publicat la 9/18/2023 08:15:00 a.m. de

Hudea și Mărginean au reprezentat România U20 la Campionatul European de alergare pe șosea din Italia

Medieșencele Alexandra Hudea și Iulia Mărginean, însoțite de Vasile Ibășfălean, au făcut parte din echipa României, la Campionatul European de alergare pe șosea rezervată junioarelor U20, întrecere desfășurată în weekend la Oderzo (Italia) și dotată cu „Trofeo Opitergium”.

foto: facebook/Federația Română de atletism


Fetele noastre au încheiat pe 7, în timp ce băieții pe 4. „Dragoș Luca Pop (LPS Cluj Napoca- CSM Cluj Napoca, antrenor Gabriel Pop) s-a impus în cadrul „Cursei europene de alergare pe șosea”, întrecere rezervată U20, desfășurată ieri (16 septembrie), la Oderzo și dotată cu „Trofeo Opitergium”. Atletul tricolor a fost cronometrat pe distanța de 10 km în 30:36. Echipa masculină a României (Dragoș Pop, Lucian Ștefan, Alin Savlovschi, Ciprian Costin) s-a clasat pe locul 4, după team-urile Franței, Italiei și Spaniei. În același timp, fetele nostre (Alexandra Hudea, Lenuța Constantin, Claudia Costiuc, Iulia Mărginean și Cristina-Rut Vasile), care au avut de parcurs o distanță de 5 km, au ocupat cea de-a șaptea poziție. Felicitări!“, a transmis Federația Română de atletism.

În urmă cu o săptămână, Iulia Mărginean (CSȘ Mediaș/Mica Romă Blaj) terminase tot pe 7, la SENIORI, la etapa finală a Campionatului Național de 5 Km – Alergare pe Șosea, întrecere desfășurată la Brașov. Tot atunci, Ciprian Bogdan VARGA (CSȘ Mediaș) a terminat pe 20, din 30 de atleți înscriși în cursa de seniori.

    Trimite prin e-mail