marți, 19 septembrie 2023

Publicat la 9/19/2023 05:26:00 p.m. de

Concert educativ și antrenant oferit elevilor din ciclul primar de la Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică

Secvențe din imnul Via Transilvanica, înregistrate azi la Copșa Mică. Renumitul „Mister Nicu“, iubit de copii din toață țara pentru că promovează educația prin divertisment, s-a aflat la Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică, unde i-a încântat mai întâi pe elevii claselor primare.

 
Astăzi, 19 septembrie 2023, elevii claselor primare din cadrul Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică l-au avut invitat pe renumitul Mister Nicu. Mister Nicu este (aşa cum se autointitulează chiar el) un "Edu-Tainer", adică un artist care face educație prin divertisment având în palmares peste 30 de ani de voluntariat şi 15 ani de ca "Edu-Tainer". În cadrul unui proiect, în colaborare cu Via Transilvanica, astăzi a oferit gratuit un concert educativ şi antrenant elevilor din ciclul primar, a anunțat Primăria orașului Copșa Mică.
 
Mister Nicu a cântat şi a dansat cu elevii copşeni, învățându-i prin muzică despre matematică, fizică, limbi străine, reciclare. A făcut și jonglerie şi a avut multe alte momente foarte apreciate de publicul tânăr. „În timpul spectacolului a mai explicat tinerei audiențe şi că Via Transilvanica (care trece şi prin orașul nostru) este pe lângă un traseu de 1.420 de km care străbate România de la Nord la Sud şi cea mai mare expoziție în aer liber (cu peste 1.420 de borne, sculptate de peste 60 de artiști din toată ţara). După spectacol Mister Nicu împreună cu câțiva elevi mai mari ai Liceului s-a deplasat la una din bornele Via Transilvanica din Copşa Mică, unde au înregistrat un mic material video pentru imnul Via Transilvanica, care va apărea în această toamnă.“, au dezvăluit reprezentanții primăriei.
    Trimite prin e-mail