miercuri, 30 august 2023

Publicat la 8/30/2023 05:37:00 p.m. de

Restricții de circulație pe perioada desfășurării Mediaș Bike Marathon 2023

Cu ocazia desfășurării competiției Mediaș Bike Marathon (MBM) 2023, vor fi instituite anumite măsuri speciale în ceea ce privește circulația rutieră în municipiul nostru, anunță Primăria municipiului Mediaș. 


Astfel, accesul pe Str. Johannes Honterus va fi restricționat vineri, 1 septembrie 2023, de la ora 17:00 și până la ora 21:30, iar în data desfășurării concursului sâmbătă, 2 septembrie, restricțiile de trafic se vor aplica pe străzile J. Honterus și Petru Rareș, de la ora 7:00 până la ora 18:00.
Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă în perioada 1 2 septembrie, ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth Oberth, cu acces de pe strada Petru Rareș. Această măsură este necesară în vederea bunei desfășurări a evenimentului, dar și pentru siguranța participanților la competiție și a publicului spectator.
De asemenea, în data de 2 septembrie 2023, între orele 9:00 și 17:00, pentru a nu disturba participanții la competiție, se recomandă folosirea de rute alternative sau circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul de start: Johannes Honterus Nicolae Titulescu După Zid -  Târnavei Șt. O. Iosif Cloșca Avram Iancu Nicolae Filipescu - Mărășești Gheorghe Lazăr Buzdului Lutăriei - Plopului și pe traseul de sosire cuprinzând str. Plopului - 9 Mai pasaj CFR Petru Maior Aurel Vlaicu Intrarea Aviației - Piloților Dig Târnavă
Titu Maiorescu – Nicolae Titulescu – Johannes Honterus.
    Trimite prin e-mail