joi, 3 august 2023

Publicat la 8/03/2023 09:25:00 a.m. de

Festivalul Berii îşi deschide porţile, mâine, în Piaţa Corneliu Coposu

Municipiul Mediaş va găzdui în acest sfârşit de săptămână un eveniment dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Muzică bună, dans și folclor tradițional, terase îmbelșugate, bere rece, un parc de distracții pentru cei mici și cei mari, dar şi Food Trucks, sunt ingredientele festivalului care se va desfăşura în Piaţa Primăriei Mediaş.
 
 
Festivalul Berii aduce în Piaţa Corneliu Coposu o serie de artişti consacraţi precum Amna, Cargo și Romania.Marcați-vă în calendare perioada 4 – 6 august 2023 și pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat! Ia-ți prietenii cei mai buni, îmbracă-te de festival și pregătește-te de cea mai mare petrecere a anului, pentru că polul distracţiei se mută timp de trei zile la Mediaş! Vă întâmpină energia pozitivă, diverse activități recreative, distracție, concerte și momente pentru întreaga familie! Piața Corneliu Coposu din Mediaș  va fi gazda acestui festival extraordinar, cu o atmosferă vibrantă și prietenoasă ce vă așteaptă timp de trei zile! Concerte cu muzică live de cea mai bună calitate în fiecare seară, artiști și trupe naționale și locale care vă vor face să dansați:  Marius Țugulescu, Codruța Rodean, Amna, Dorian Popa, Raul Pop, Trupa Dinamic, Gabriella Nastas, Azza, Cargo, Costel Popa, Aurica Bacea, Romania, Nicu Paleru, Claudia Puican și Armin Nicoară!”, spun organizatorii evenimentului.
 
Bere pe alese
 
Berea va fi evident în centrul tuturor evenimentelor, iar organizatorii au pregătit, pentru toți cei care vor veni în Piața Corneliu Coposu, o selecție vastă de beri tradiționale și artizanale. Medieșenii și nu numai vor putea încerca o gamă variată de bere. „Pentru toți iubitorii de bere, avem cea mai bună veste! Veți putea degusta o selecție vastă de beri tradiționale și artizanale, pentru a vă răsfăța simțurile cu arome și gusturi excepționale. Nu ratați șansa de a fi parte dintr-un festival care aduce laolaltă muzică, distracție și cea mai bună bere! Invitați-vă prietenii, familia și veniți să creați amintiri de neuitat”, îndeamnă organizatorii Festivalului Berii.
 
Mâncare pentru toate gusturile
 
Ediția 2023 a festivalului dedicat berii este pregătită să răspundă la superlativ preferințelor participanților și în materie de mâncare. Astfel, pe platoul din fața Primăriei Mediaș va exista Food Zone și Food Trucks, asta pe lângă standurile cu mâncare tradițională românească. În materie de dulciuri, pofticioșii vor avea unde să își satisfacă toate dorințele, iar pe toată dura manifestărilor va funcționa și un parc de distracții. „Nu vă faceți griji cu privire la pofta de mâncare! Veți găsi o varietate delicioasă de preparate culinare, de la mâncare tradițională până la opțiuni inedite, în zona de Food Zone și Food Trucks. De exemplu, produse la grătar şi cărnuri ce se pot frige la jar, de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc. Nu vor lipsi nici dulciurile tradiţionale şi internaţionale, plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă, acadele, ciocolata artizanală, îngheţată şi multe alte dulcegării!
Parcul de distracții vă așteaptă cu adrenalină și distracție pe toată durata festivalului, adevărate atracții care vă vor face inima să bată mai tare!”, mai arată organizatorii evenimentului.
    Trimite prin e-mail