joi, 17 august 2023

Publicat la 8/17/2023 10:42:00 a.m. de

Corabia Piraților – Beach Club, experiență tropicală la Avrig (P)

 Suntem încântați să anunțăm deschiderea mult așteptată a Corabiei Piraților – Beach Club, o destinație unică și plină de farmec care promite să devină punctul de atracție pentru toți cei care iubesc distracția și relaxarea într-un cadru captivant.

Foto: Corabia Piraților Avrig

Noi am adus marea și atmosfera tropicală la Avrig, vizavi intrarea din spate a Palatului Brukenthal.

În inima acestei experiențe uimitoare se află două piscine încălzite, proiectate pentru a vă oferi momente de răsfăț și bălăcit. Piscina pentru cei mici este locul perfect pentru ca aceștia să se bucure în voie, în timp ce piscina principală este potrivită pentru toate vârstele.

Pentru cei dornici de răsfăț și relaxare supremă, vă invităm să descoperiți jacuzzi-ul nostru elegant, unde puteți scăpa de stres și vă puteți relaxa într-o atmosferă plăcută și reconfortantă.

Săptămânal, în zilele de vineri și sâmbătă, invităm toți iubitorii distracției să ne însoțească pentru a trăi o experiență neegalată în interiorul acestei corăbii pline de mister și aventură. Alăturați-vă nouă pentru momente magice de relaxare, distracție și întâlniri memorabile la Corabia Piraților – Beach Club. Fiți pregătiți să vă bucurați de muzică excelentă, cocktailuri răcoroase și o experiență unică!

În același loc se află Vila Rozalia, alegerea minunată pentru cazare, fiind situată într-un cadru pitoresc cu piscină. Vila dispune de o grădină și o terasă unde poți savura micul dejun.

Corabia Piraților – Beach Club este deschisă de luni până vineri, între orele 10:00 – 23:00, iar clubul din interiorul corabiei este deschis vineri și sâmbătă, între orele 22:00 – 5:00.

    Trimite prin e-mail