joi, 10 august 2023

Publicat la 8/10/2023 05:39:00 p.m. de

ACCIDENT grav în Ruși. O femeie a fost lovită de un șofer care a ieșit în afara părții carosabile, pe contrasens.

 

O femeie se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită de o mașină, în localitatea Ruși. Un șofer de 68 de ani a pătruns pe contrasens apoi a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit în plin pietonul.

 Foto: Arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier grav, produs pe DN14, în localitatea Ruși.

”Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutierii au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârsta de 68 de ani, din Cisnădie, în timp ce se deplasa spre Sibiu, în localitatea Ruși, din motive care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara părții carosabile unde a accidentat grav o localnică în vârstă de 59 de ani”, explică Comisar șef de poliție Lazăr Luciana, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului au intervenit de urgență și echipajele SMURD, care au găsit femeia lovită în stare gravă, încarcerată.

”La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stingere si un echipaj SAJ cu medic. Femeia a rămas încarcerată, astfel echipajul de descarcerare a descarcerat-o. Femeia a fost preluată de echipajul SAJ în stop cardio-respirator”, explică Sg. Maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Trafic rutier se desfășoară pe un singur sens, dirijat de către polițiștii rutieri.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările.

    Trimite prin e-mail