marți, 1 august 2023

Publicat la 8/01/2023 12:47:00 p.m. de

50 de manechine, majoritatea premiate cu titluri de Miss, vor defila la Sibiu și Avrig

Cea de-a treia ediție a Festivalului de modă Finest Fashion Fest va avea loc în perioada 11-12 august, la Sibiu și Avrig, respectiv la Palatul Brukenthal de la Avrig și pe Aleea Celebrităților din Sibiu. Evenimentul va reuni peste 50 de manechine și designeri celebri care vor defila în festivalul de modă cu cel mai lung podium din România.

Foto: organizatori

Timp de două zile, 50 de manechine, majoritatea premiate cu titluri de Miss, inclusiv Miss Botswana, venite din toate colțurile țarii, vor defila în festivalul de modă cu cel mai lung podium din România.

Invitatul special al evenimentului este Cătălin Botezatu, care va fi prezent cu două colecții diferite, în ambele zile de eveniment.

Un alt brand de renume mondial, HARDOT, își va prezența cea mai nouă colecție de pantofi, pe 12 august, la Sibiu. Invitat special este și Francesco Tristano, pianist și compozitor clasic și experimental luxemburghez, care va susține un recital în deschiderea show-ului.

“Deși este un festival tânăr, a căpătat popularitate națională într-un timp record. Este un eveniment cunoscut deja și la nivel internațional pe alocuri, iar acest lucru s-a datorat în mare parte faptului că celebrul designer Cătălin Botezatu, care este el însuși un brand internațional și un ambasador incontestabil al României, ne-a fost alături în fiecare ediție. Finest Fashion Fest este mai mult decât un festival de modă – este o experiență. De asemenea, faptul că parteneri de renume național și internațional au dorit să se asocieze cu noi, îmi conturează perspective mari. Sunt mândră de ceea ce am reușit să construim alături de partenerii noștri, care între timp ne-au devenit prieteni buni- este un dublu câștig!” declara Diana Călin, organizatoarea FFF.

Organizatorii promit un show de modă și artă contemporană complet, cu efecte speciale “ca-n filme” .

Dacă sunteți în Sibiu în perioada 11-12 august , asigurați-va că nu ratați unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din România.

Program eveniment: 

11 august , Avrig

ora 16:00 – prezentări de modă în grădina Palatului Brukenthal – Atelier EMINA , Marvela

ora 20:00 – Cătălin Botezatu, colecția EPOCH,

INTRARE LIBERĂ

ora 22:30 -Cină olfactivă la Palat (bilete pe eventim. ro)

12 august , Sibiu

ora 19:30 – Francesco Tristano & Bianca Ripan

                    HARDOT

                    Cătălin Botezatu

INTRARE LIBERĂ

Finest Fashion Fest este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și  Consiliul Județean Sibiu.

    Trimite prin e-mail