luni, 17 iulie 2023

Publicat la 7/17/2023 08:31:00 a.m. de

Theodor Pridon și Miruna Măda, vicecampioni naționali! Vlad Armean, locul 3 la U23!

Cei mai valoroși rutieri români de mountain bike ai momentului s-au întrecut, în perioada 12- 16 iulie, la Campionatele Naționale de Mountain Bike XCO – XCC 2023 și Triada MTB, întreceri desfășurate pe trasee amenajate în zona Arenei Platoș Păltiniș.


 
Printre evidențiați s-au aflat și sportivi din cadrul CSM Mediaș. Astfel, în cadrul Campionatului Național de Mountain Bike XCC 2023, în competiția cadeților, Theodor Pridon a ocupat locul al doilea (vicecampion național), la mare luptă cu Brinza Mihai-Bogdan. Același loc l-a ocupat și Miruna Măda (vicecampioană națională)  în competiția juniorilor.
La categoria ELITE + U23, Vlad Armean a încheiat pe locul 3, iar Alexandru Stupar s-a clasat pe poziția a 5-a la categoria Juniori Masculin.

„În ziua a treia a Triadei MTB de la Păltiniș (a treia etapă din Cupa României la XCO), medieșenii au mai obținut un loc 2 prin Theodor Pridon, categoria Cadeți și unul similar, prin Miruna Măda, la categoria juniori. În puternica competiție U23, Vlad Armean a ocupat un excelent loc 4. Felicitări tuturor!
Ultima zi din Triada MTB Păltiniș se încheie cu Geiger MTB Challenge,  unde Miruna Măda câștigă detașat tura medie, cea de 37 km, iar Radu Măda termina același traseu pe locul 3 la Cadeți.
Felicitări tuturor sportivilor medieșeni participanți la Triada MTB Păltiniș! Suntem tare mândri de voi!“, a transmis CSM Mediaș.

 
Rezultatele obținute de cicliștii riderii medieșeni au fost apreciate de primarul Gheorghe Roman, care a felicitat sportivii și antrenorii într-o postare pe pagina de socializare. „Felicitări! Aceste rezultate mă motivează să susțin în continuare mișcarea sportiva din orașul nostru chiar și împotriva opoziției unor consilieri locali și a unor persoane care se manifestă extrem de agresiv pe rețelele de socializare.“, a transmis primarul Gheorghe Roman.
    Trimite prin e-mail