luni, 24 iulie 2023

Publicat la 7/24/2023 09:42:00 a.m. de

Thellmann a luat pulsul comunității din Copșa Mică

Deputatul Christine Thellmann continuă în această perioadă vizitele în zona de nord a județului Sibiu. Vineri 21 iulie s-a aflat la Copșa  Mică unde a discutat despre problemele comunităţii cu liderii administrației locale.

 
„Îmi face o deosebită plăcere să merg prin județul Sibiu și să am oportunitatea de a lucra alături de oameni dedicați transformării localităților lor.
În Copșa Mică, primarul PNL Daniel Tudor  Mihalache și viceprimarul PNL Tăpălagă Nicolae Bogdan fac echipă bună în realizarea proiectelor care vor face orașul lor un loc de care să fie cu toții mândri. Am discutat despre cele opt proiecte în lucru, derulate pe diverse linii de finanțare, destinate creșterii calității vieții oamenilor din zonă. Printre acestea se numără insule ecologice, digitalizare pe parte de supraveghere și modernizarea grădinițelor și școlilor. Este în pregătire și un proiect pe programul Anghel Saligni pentru apă-canal.
I-am asigurat pe liderii locali de tot suportul meu pentru realizarea acestor investiții care aduc schimbarea pe care locuitorii o doresc în comunitatea lor, fiind în același timp o motivație pentru edilii și cetățenii altor localități din județ și din țară.
Felicitări pentru munca depusă!“, a transmis deputatul PNL Christine Thellmann.

La rândul lor, liderii administrației locale au apreciat interesul manifestat de către deputatul liberal pentru problemele comunității. „Vineri 21 iulie 2023, d-na deputat Christine Thellmann a făcut o vizită de lucru la Primăria oraşului Copşa Mică. Împreună cu dl primar Mihalache Daniel-Tudor şi dl viceprimar Tăpălagă Nicolae-Bogdan au discutat despre problemele comunităţii locale copşene şi despre oportunităţi şi soluţii care se pot aplica la nivel local. Vizita de lucru face parte din agenda pe anul în curs în județul Sibiu, a doamnei deputat.“, au transmis reprezentanții Primăriei orașului Copșa Mică. 

    Trimite prin e-mail