miercuri, 12 iulie 2023

Publicat la 7/12/2023 08:29:00 a.m. de

Salvatori, în concurs la Mediaș

Municipiul Mediaș a fost gazdă pentru faza interjudețeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Au participat concurenți din județele Sibiu, Mureș, Brașov, Bistrița, Alba, Harghita și Covasna. Aceștia s-au întrecut la cele trei probe de concurs, pista cu obstacole pe 100 metri, Ștafeta 4×100 metri și Dispozitivul de intervenție.

În clasamentul general la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență locul întâi a fost ocupat de SVSU Râșnov, județul Brașov, iar la Serviciile Private pentru Situații de Urgență pe prima poziție s-a clasat SPSU Dedeman Sibiu. „În perioada 5-7 iulie, la Mediaș a avut loc faza interjudețeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență. Concurenți din județele Sibiu, Mureș, Brașov, Bistrița, Alba, Harghita și Covasna, s-au întrecut în performanțe la cele trei probe de concurs: Pista cu obstacole pe 100 metri, Ștafeta 4×100 metri și Dispozitivul de intervenție. În urma clasamentului general la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență au urcat pe podium, locul I SVSU Râșnov, județul Brașov, locul II SVSU Șieuț județul Bistrița și locul III SVSU Vlăhița județul Harghita.
În urma clasamentului general la Serviciile Private pentru Situații de Urgență au urcat pe podium, locul I SPSU Dedeman Sibiu, locul II SPSU SCHAEFFLER Brașov, iar locul III SPSU Dedeman Covasna”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu. 
    Trimite prin e-mail