duminică, 30 iulie 2023

Publicat la 7/30/2023 03:19:00 p.m. de

Dana Budeanu nu se lasă! Promovează cu orice ocazie Sărbătoarea Tuberozelor de la Hoghilag

 

Vedeta Dana Budeanu pare să se fi îndrăgostit de Hoghilag. Deși nu a ajuns, oficial, pe Tărâmul Tuberozelor, Dana Budeanu promovează intens evenimentul unic dedicat tuberozelor care are loc în fiecre an, în luna august, la Hoghilag, devenind un veritabil ambasador al festivalului.

Foto: Hoghilag Tărâmul Tuberozelor

Într-o nouă postare pe facebook, Dana Budeanu face elogiul vieții la țară, distribuind o postare a Minusterului Agriculturii, în care este anunțat evenimentul de la Hoghilag.

”Asta e România mea!

România celor care țin în viață toți rătăciții plecați la oraș, ca să plătească rate la ce nu vor avea vreodată, dar care-i judecă pe cei care, de generații nu și-au părăsit pământul, căci e moștenit de la strămoșii care nu și l-ar fi lăsat nicicând pentru o iluzie fără de căpătâi…ca voi! pământul e sfânt!”, scria astăzi Dana Budeanu.

Foto: captură facebook Dana Budeanu

 

În ultima lună, vedeta a mai avut câteva postări despre Hoghilag, în care nu a ezitat și promoveze Sărbătoarea Tuberozelor.

”Mulțumim Dana Budeanu pentru toată susținerea ta! Te așteptăm oricand cu drag pe Tărâmul Tuberozelor! Mulțumim de asemena și Ministerului Agriculturii pentru sustinere și promovare!
Va așteptăm pe toti la Hoghilag pentru a vizita grădinile de tuberoze pentru că încep sa înflorească!”, a declarat Nicolae Lazăr, primarul comunei Hoghilag.
În acest an, cunoscuta Sărbătoare a Tuberozelor de la Hoghilag și-a schimbat dată. Evenimentl se va desfășura în perioada 19-20 august! ”Temperaturile scăzute din primăvară au avut ca efect întârzâieri în răsărire și vegetație la tuberoze, în Comuna Hoghilag, Sibiu. Pentru a ne asigura că toți partcipanții la evenimentul nostru vor putea admira și achiziționa tuberoze în plin proces de înflorire, anul acesta vom organiza evenimentul în zilele de 19-20 august”, au transmis organizatorii evenimentului.
    Trimite prin e-mail