joi, 20 iulie 2023

Publicat la 7/20/2023 07:26:00 p.m. de

Dana Budeanu, ambasador al Sărbătorii Tuberozelor de la Hoghilag

 

Cunoscutul influencer și designer de modă Dana Budeanu promovează Sărbătoarea Tuberozelor de la Hoghilag. În acest an, îndrăgitul eveniment, denumit ”Hoghilag Tărâmul Tuberozelor” va avea loc în perioada 19-20 august.

Foto: Hoghilag Tărâmul Tuberozelor

Comuna Hoghilag se pregătește de sărbătoare. Sărbătoarea Tuberozelor, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii, care a devenit cunoscut în întreaga țară. Atât de cunoscut încât vedete precum celebra creatoare de modă Dana Budeanu a postat de câteva ori pe pagina ei de facebook despre evenimentul care va avea loc în mica comună sibiană.

”ASTA E ROMANIA MEA! de pe acest taram sfant vin cei ce n au nevoie de nume…cei din cartea Marthei Bibescu…cei pe ai caror umeri stam cu totii”, scria acum câteva zile pe facebook Dana Budeanu, distribuind evenimentul de la Hoghilag.

Foto: Captura facebook Dana Budeanu

La începutul lunii iulie, vedeta a mai distribuit o postare cu poze din Hoghilag, reprezentând tuberoze și grădini ale producătorilor din localitate. ”#Hai acasă! Veniți să vedeți ce a mai rămas din România”, scria atunci Dana Budeanu.

Foto: captură facebook Dana Budeanu

”Dana Budeanu a devenit ambasadorul nostru și pentru asta ii mulțumim din suflet. Ce ne puteam dori mai mult? O persoană cunoscută promovează intens evenimentul din mica noastră localitate! Va așteptăm cu drag pe Tărâmul Tuberozelor la sărbătoarea minunatei noastre flori”, a spus Nicolae Lazăr, primarul comunei Hoghilag.

În acest an, cunoscuta Sărbătoare a Tuberozelor de la Hoghilag și-a schimbat dată. Evenimentl se va desfășura în perioada 19-20 august! ”Temperaturile scăzute din primăvară au avut ca efect întârzâieri în răsărire și vegetație la tuberoze, în Comuna Hoghilag, Sibiu. Pentru a ne asigura că toți partcipanții la evenimentul nostru vor putea admira și achiziționa tuberoze în plin proces de înflorire, anul acesta vom organiza evenimentul în zilele de 19-20 august”, au transmis organizatorii evenimentului.

Foto: Hoghilag Tărâmul Tuberozelor
    Trimite prin e-mail