joi, 27 iulie 2023

Publicat la 7/27/2023 09:24:00 a.m. de

Colegiul SNG, Premiul I la Festivalul Internațional de book-trailere ,,Boovie"

Echipa de film „The Dreamers“ din cadrul Colegiului Școala Națională de Gaz a fost distinsă cu Premiul I la Festivalul Internațional de book-trailere ,,Boovie”, secțiunea Liceu, cu un trailer realizat pentru cartea „Sfârșitul șoaptelor – Decembrie 1989”.

foto: facebook/SNG Medias


Concursul a reunit peste 500 de echipe de la licee din țară și străinătate, fiind organizat sub tutela Ministerului Educației Naționale, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

foto: facebook/SNG Medias


Echipa câștigătoare la Festivalul de la Brașov, coordonată de prof. Cristina Pustai și Maria Radu, este formată din: Maria Angelina Ion, Adelina Pepene, Daria Ungureanu, Edina Daniela Spătar, Horațiu Szanto, Patrick Ungar, Raul Kovacs, Raul Maxim, Răzvan Borza, Sabin Cacovean și Ștefania Râșnovean.

Mulțumim pentru susținere tuturor celor care au făcut posibil ca acești copii minunați să fie prezenți la Brașov, părinților și celor apropiați.

Mulțumiri speciale Primăria Municipiului Mediaș și domnului primar Gheorghe Roman pentru tot sprijinul acordat. Performanțele noastre sunt, implicit, și ale comunității medieșene.

FELICITĂRI copii, felicitări doamnelor profesoare Maria Radu și Cristina Pustai pentru implicare și profesionalism.“, a transmis Colegiul Școala Națională de Gaz Mediaș.

foto: facebook/SNG Medias

    Trimite prin e-mail