sâmbătă, 1 iulie 2023

Publicat la 7/01/2023 09:15:00 p.m. de

Biciclist accidentat în Mediaș. Nu i s-a acordat prioritate

 

Un biciclist de 31 de ani a ajuns în această seară în spital, după ce  fost lovit de un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

 Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit în această seară la un accident de circulație produs pe strada Baznei din municipiul Mediaș.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Stadionului spre Blăjel, un localnic în vârstă de 21 de ani a virat la stânga în intersecția cu strada Nucului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă din sens opus de către un alt localnic, în vârstă de 31 de ani”, explică Elena Welter. din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului a ajuns de urgență și un echipaj SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale biciclistului. ”Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la CPU Mediaș, conștient, cu o plagă la picior”, precizează

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în muncipiul Mediaș la un accident rutier, pentru a acorda îngrijiri medicale unui biciclist acroșat de un autoturism. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la CPU Mediaș, conștient, cu o plagă la picior”, precizează Sg. Maj. Andreea Ștefan, din cadrul ISU Sibiu.

Fără mari probleme de trafic.

    Trimite prin e-mail