joi, 6 iulie 2023

Publicat la 7/06/2023 08:01:00 a.m. de

Apa Târnavei Mari continuă lucrările din Cartierul După Zid

Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Cartierul După Zid din Mediaș continuă, conform programului de execuție,  pe strada Păstorilor de Jos, anunță printr-un comunicat Compania Apa Târnavei Mari.„Lucrările de reabilitare a rețelei de apă și canalizare demarate în Cartierul După Zid din Mediaș continuă, conform programului de execuție, pe strada Păstorilor de Jos, acolo unde vechea rețea de alimentare cu apă și vechea rețea de canalizare vor fi înlocuite după cum urmează:
             - Rețea apă potabilă: strada Păstorilor de Jos, pe o lungime de 366 ml între strada Ciprian Porumbescu si strada Târnavei, se înlocuiesc conductele din Oțel Dn 63 mm și Fontă Dn 100 mm, cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polietilenă înaltă densitate cu diametrul de 110 mm.
             - Rețele de canalizare menajeră: strada Păstorilor de Jos, pe o lungime de 356 ml între strada Ciprian Porumbescu si străzile Târnavei și Gheorghe Pop de Băsești, se înlocuiesc conductele din Tuburi de Beton cu o vechime de peste 50 de ani, cu conducte noi din Polipropilenă cu diametrul de 300 mm.
Așa cum am comunicat anterior, în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”, cu finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Compania APA TÂRNAVEI MARI desfășoară, în prezent, lucrări la rețeaua de apă și rețeaua de canalizare în municipiul Mediaș, în cadrul contractului ATM-CL-01 „Reabilitare și extindere rețele de apă și de canalizare, conducte de aducțiune și gospodărie de apă în Municipiul Mediaș”. Antreprenorul executant al acestor lucrări este Asocierea dintre S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L. (Leader), S.C. LUDWIG PFEIFFER (Asociat), iar valoarea contractului este de 133.262.972,39 lei fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 31 luni.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, asigurându-vă că toate lucrările sunt realizate în beneficiul comunității noastre și în mod direct al dumneavoastră, al consumatorilor finali. În cazul întreruperilor furnizării apei, ca urmare lucrărilor programate, clienții din zonele afectate vor fi anunțați cu cel puțin 24 ore înainte, prin publicarea de anunțuri pe website-ul www.apatarnavei.ro și pagina de Facebook a companiei, cât și în presa locală. Cu toate acestea, apariția unor avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.
Compania APA TÂRNAVEI MARI face eforturi susținute pentru a anunța și remedia cât mai operativ avariile, în scopul informării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului, la parametri normali. Pentru solicitări și sesizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@apatarnavei.ro și la numărul de telefon 0269.845.919, urmând indicațiile audio.“, transmite Apa Târnavei Mari.
    Trimite prin e-mail