marți, 25 iulie 2023

Publicat la 7/25/2023 08:44:00 a.m. de

Alexandra Hudea, broz pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2023!

Atleta Alexandra Hudea a reușit să obțină o medalie pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European, competiție care se desfășoară în Slovenia. 


Sportiva din municipiul Mediaș a încheiat cursa de 3.000 metri pe locul al treilea cu timpul de 9:32,21. Competiția a fost câștigată de atleta cehă Jana Johanova, iar pe poziția a doua s-a clasat Carla Cabezas din Spania. „Alexandra Hudea, prima medalie pentru TEAM ROMANIA la FOTE Maribor 2023! Bronz la 3000 metri! Felicitări, Alexandra!” a fost mesajul transmis de Comitetul Olimpic și Sportiv Român prin intermediul paginii de Facebook. 

Cea de-a a XVII-a ediție de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European are loc anul acesta, în perioada 23-29 iulie, în Slovenia la Maribor. Evenimentul reunește peste 3600 de sportivi din 48 de state europene, România fiind reprezentată de o delegație de 92 de sportivi, dintre care 28 de atleți, între care și medieșeanca Alexandra Hudea.
Prin acest rezultat Alexandra Hudea confirmă și la nivel național și internațional buna pregătire în domeniul atletismului, sport pe care îl practică de mai bine de 10 ani, și are un tonus excelent pentru Campionatul European U20 de luna viitoare din Israel.
O felicităm pe Alexandra Hudea și pe antrenorul acesteia Vasile Ibășfălean și le dorim mult succes la Campionatul European U20 care va avea loc la Ierusalim în perioada 7-10 august.“, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever“ Mediaș, unde Alexandra este elevă în clasa a XI-a Științe Sociale.


    Trimite prin e-mail