marți, 25 iulie 2023

Publicat la 7/25/2023 04:44:00 p.m. de

Activitate intensă la ACS Flacăra Gaz Metan, echipă înființată anul trecut

O nouă echipă medieșeană își face loc în fotbalul românesc. Una a cărei denumire și culori trezește interesul fanilor de-o viață ai celebrei Gaz Metan.

foto: facebook/Flacara Gaz Metan


Înființată anul trecut, ACS Flacăra Gaz Metan păstrează culorile celebrului club al orașului, alb-negru-galben. Gruparea cu sediul în Mediaș, pe strada Iuliu Maniu, numărul 9, bloc 9, scara A, etaj 4, apartament 18, îl are ca președinte pe Cristian Mailat. Ar fi trebuit să  primească botezul competițiilor în septembrie 2022, într-un meci cu Stăruința Laslea, contând pentru Cupa României Faza I. Partida nu s-a mai disputat întrucât nu au fost procurate la timp toate actele necesare, iar echipa medieșeană nu a mai fost programată în competiție.

Gruparea medieșeană a participat în iarnă la Campionatul Județean de Futsal 2023, iar din această vară se pregătește intens, jucând și câteva partide amicale în compania mai multor echipe de Liga a V-a. În această lună, a pierdut cu 1-4, la Dumbrăveni, în fața AS Viitorul Valchid, iar duminică 16 iulie a cedat la Dîrlos, 2-3 în fața celor de la ACS Celectro Micăsasa. „Atmosfera în echipă rămâne pozitivă și determinată, iar sprijinul nostru va fi necondiționat în drumul nostru către succes. Înfrângerea de astăzi (nr – duminică 16 iulie) ne motivează să fim mai buni și să demonstrăm că suntem o echipa de luat în seamă pe terenul de fotbal. Cu perseverență și multă muncă, suntem siguri că vom face o impresie frumoasă în sezonul care urmează.„, declara după meci președintele Cristian Mailat, pentru pagina de socializare a clubului.

Duminică 23 iulie, tot la Dîrlos, echipa medieșeană a cedat în fața AS Arsenal Dîrlos cu 5-6, după un meci aprins, cu o eliminare, un penalty și multe, multe goluri.

Clubul are o activitate tot mai intensă pe pagina de socializare Flacăra Gaz Metan, pentru a-i informa pe cei care îi sunt alături, dar și pentru a stârni interesul cât mai mult fani. Potrivit AJF Sibiu, gruparea îi are printre sponsori pe S.C. Electro Mediaș Confecții S.R.L. și The Bean Roasters. „Momentan, lotul de jucători este în formare. Am organizat câteva jocuri amicale, am transferat câțiva jucători de liga a 5- a cu experiență, de la echipele care au evoluat în sezonul trecut de liga a 5-a, și avem și câțiva jucători mai tineri, juniori. Primul joc oficial o să îl avem cel mai probabil în Cupa României, aceasta este competiția care începe prima. Deocamdată vrem să formăm o echipa competitivă. Suntem afiliați la AJF Sibiu din ianuarie și am participat în iarnă în competițiile oficiale ale AJF-ului la FUTSAL“, a transmis președintele Cristian Mailat

Gruparea are programată o nouă partidă de verificare duminică 30 iulie, de la ora 11, în deplasare, în compania AS Stăruința Laslea.

    Trimite prin e-mail